En perfekt aften med nytårs catering

Nytårs catering

Nytårsaften er en festdag. Det er årets sidste dag og således sidste chance for at få skabt minder i året der var. Samtidig er det det nye års første dag og dermed en god mulighed for at starte det nye år på festlig manér.

I mange kredse er der faste traditioner for, hvem der fejres nytår med og hvordan festen forløber. Men nytåret er anledning til netop noget nyt – og overvejer du at fejre årets afslutning på en anden måde end du plejer, kan det være det er tid til en nem nytårsaften, hvor intet mangler men alt lykkes.

Her får du 3 tips til en nem nytårsaften som giver dig som et vært mulighed for at nyde både maden og gæsterne mere, end du plejer.

Vælg catering til nytår saften

Mange steder kan du bestille mad til nytårsaften udefra, så det eneste du som vært skal gøre er at varme de lune retter op og anrette dem. Mere nem nytårsaften fås ikke. Særligt i hovedstadsområdet er det nemt at finde catering til Nytårs aften.

Der er som regel flere menuer at vælge imellem, så du både kan få 4 retter inklusiv hors d’oeuvres I kan nyde i forbindelse med Dronningens nytårstale – eller måske blot nøjes med tapas, hvis I er mere til en lettere nytårsmenu, der giver mere plads til snacks og andre lækkerier senere.

Nem nytårsaften med et sammenskudsgilde

Det kan være dyrt at holde nytårsaften, men du og dine gæster kan deles om udgifterne ved at I står for hver jeres ingrediens til en vellykket nytårsaften.

Du kan som vært sørge for jeres catering til nytårsaften og lade gæsterne klare kransekagen, champagnen, snacks eller natmaden. I kan naturligvis også lade værten sørge for det hele og have overblikket og derefter deles om udgifterne til jeres Nytårs catering, hvis I ikke har tradition for at skiftes til at holde nytårsaften fra år til år.

I kan desuden deles om de praktiske opgaver i form af indkøb, pyntning og den efterfølgende oprydning dagen derpå, så alle får en så nem nytårsaften som muligt.

Lav natmaden klar i forvejen

Nytårsaften handler om at have det sjovt og hygge sig. Ikke om at stå i køkkenet. Natmaden er en af de ting, du med fordel kan sørge for i forvejen. Tilmed er det dejligt at kunne sætte denne direkte på bordet over midnat, hvor du sikkert er træt og måske endda en smule usikker på hænderne på grund af champagnen og de spændende drinks.

God natmad til en nem nytårsaften er:

  • Færdigsmurte sandwich
  • Tapas
  • Kiks og ost

Du kan også servere byg-selv-hotdogs, som kun kræver at du varmer pølser og brød. Mange vil desuden elske en god, solid natmad af denne slags efter en nytårsaften fyldt med fin festmad i form af nytårs catering.