Mad til barnedåb

Mad til barnedåb

Selvom de fleste børn bliver døbt i så ung en alder, at de ikke senere kan huske festen, er det alligevel en stor dag. Især for forældre og bedsteforældre.

Derfor vil de fleste gerne gøre dagen perfekt – og hertil hører servering af lækker mad.

Når man har et lille barn i hjemmet er det dog ikke altid, at overskuddet er der til at skulle handle, koge, stege og bage maden selv. Det er grunden til, at mange vælger at bestille mad til barnedåb ud af huset, så det hele blot kan sættes på bordet, når det er tid til at spise.

En ekstra fordel ved at benytte catering til barnedåben er, at du blot kan bestille mad til det antal gæster der kommer – og stadig kan være sikker på, der er mad nok.

Du behøver derfor ikke stå og spekulere over, hvor mange kilo kød eller flasker dressing du skal købe, med risiko for at stå med alt for meget mad til overs efter festen, som du har brugt unødvendige penge på.

Populær mad til barnedåb og navngivning

De fleste børn bliver døbt om formiddagen, hvorefter festen så afvikles.

Tidligere bar barnedåbsfester generelt præg af 3 serveringer – forret, hovedret og dessert – efterfulgt af kaffe med kage.

I dag er tendensen dog en anden og langt flere vælger i stedet at servere en brunch. Enten tallerkenanrettet eller som buffet. En frokostbuffet med efterfølgende kombineret dessert og kaffe er også et populært valg.

Begge typer mad til dåben lægger op til en fest, der ikke varer ved hele dagen, hvilket mange nybagte forældre foretrækker. Det kan i mange tilfælde også være en fordel for det lille barn, som efter de fremmede lyde under dåben og den megen snak ved bordene kan blive uroligt og have svært ved at finde ro.

I det tilfælde er det kun en fordel, at festen har en naturlig afslutning i at traktementet ikke lægger op til flere serveringer.

Få et overblik over mad til barnedåben med Wecater

Det kan være svært at finde ud af, hvem der skal levere maden til barnedåben. Især hvis man gerne vil vælge en lokal leverandør. Søger man online efter mad til barnedåb vil man nemlig ofte blive mødt af de største udbydere på markedet – og det er måske ikke altid det, man søger.

Nogle leverandører kan måske kun udbringe maden kold, så I selv skal varme eller anrette den inden servering, hvilket gør arbejdet på dagen en smule større.

Andre leverer måske ikke i dit område – og andre gange foretrækker man måske bare noget andet, end hvad de klassiske cateringfirmaer tilbyder.

Her er wecater.dk anderledes. Det er nemlig ikke et cateringfirma, men en portal der samler de muligheder du har i netop dit område. Så kan du nemt få et overblik over de leverandører, der kan lave mad til barnedåben i din region.