Buffet ud af huset

Skal du stå for et arrangement med mange gæster, men har du ikke lige overskuddet til at sørge for maden helt selv? Så er muligheden for at bestille buffet ud af huset måske lige det, du står og mangler.

Buffet til sæsonens fester

En sammensat og velsmagende buffet kan leveres lige til døren til dit festlokale. Du kan selv være med til at bestemme, hvad der er på menuen, og du kan tilmed få hjælp til at servere og rydde op af dygtige tjenere – uden at du behøver at røre en finger!

Muligheden for at bestille buffet på denne måde er fantastisk til konfirmationer, fødselsdage, bryllupper, receptioner, m.m., da der ofte er en masse planlægning bag disse større festligheder.

Det giver et stort overskud hos dig, der står for at arrangere festen, så du kan fokusere på andre dele af planlægningen –  og samtidig er du sikret en fantastisk menu til dig og dine gæster. Med god mad følger desuden ofte en god stemning og en fantastisk fest.

Madxpressen er blandt dem, der tilbyder at levere en lækker buffet i Randers, Grenå og omegn.

Gode råd til valg af buffet

Når du skal vælge din buffet, skal du naturligvis have dine gæster i tankerne. Stil dig selv spørgsmålet om, hvorvidt der er allergier eller bestemte smagsløg, der skal tages hensyn til. Når du har fundet svaret på det, kan du begynde at vælge den buffet, der passer bedst til netop den fest, du står for.

Den perfekte menu består også af et bredt udvalg af ting – for eksempel indeholder de fleste menuer både en eller anden form for kød, salat, brød og diverse grøntsager. I nogle tilfælde også fisk, hvis man er til det.

Man bør samtidig overveje tilbehøret lige så meget som det, der står på hovedmenuen, da en varieret kost både er godt for helbredet og giver en fantastisk smagsoplevelse til både dig og dine gæster. Med et udvalg af lækre, friske råvarer har gæsterne også en masse at vælge imellem i buffeten, og kan dermed kombinere maden, som de har lyst til.

3 slags buffet, der altid hitter

En typisk buffet består ofte af en appetitvækkende forret, en større hovedret og ikke mindst en lækkert dessert – alt sammen med lidt tilbehør til.

Forretten serveres ofte som en slags tapas, og indeholder typisk små stykker lækkert pålæg eller fisk af en type, man ikke umiddelbart får så tit. Der er selvfølgelig også lidt grønt til, samt tilbehør som brødcroutoner, hvis man ønsker det.

Hovedretten serveres lige efter forretten og har typisk lidt mere at byde på variationsmæssigt. Her kan man for eksempel vælge noget lækkert kød, som en saftig oksemørbrad, en lammekrone eller braiserede svinekæber. Som tilbehør kan man glæde sig til at sætte tænderne i en lækker kartoffelroulade med rodfrugt, bagte kartofler og meget mere. Man kan selvfølgelig også nyde en frisk salat til, hvis man vil.

En god dessert består ofte af is, kage og friske frugtstykker. Nogle steder er de mixet sammen til en lækkert dessert – men andre steder kan man tage tingene hver for sig, hvis man mere har lyst til det. Uanset hvad, er der intet bedre end en lækker omgang is og kage efter en aften med en fantastisk buffet.