Inviter venner og familie til en havefest med grillmad

Om sommeren findes der ikke noget bedre end havefester med grillmad. Vil du gerne nyde en sommerdag og aften med venner og familie? Så er det værd at overveje, om du ikke skal invitere dem på en havefest. Her kan du læse mere om, hvad du bør have styr på, hvis venner og familie kommer forbi til en havefest med grillmad.

Maden skal være på plads

Til en havefest med grillmad skal du naturligvis sørge for, at maden er på plads. Du bør købe forskellige typer kød. Derudover bør der være tilbehør såsom salater, kartoffelsalat m.m. Det kommer helt an på, hvad du gerne vil servere for dine gæster.

Husk drikkevarerne

En anden ting, som du skal have styr på, er, at der skal være drikkevarer til alle. Her bør du vælge at have lidt af hvert, så der er noget for enhver smag. Du bør købe alt lige fra sodavand til danskvand, øl og vin. Herved vil der helt sikkert være noget at drikke for alle. Du kan eventuelt overveje at købe vinkasser, hvor du får kasser med seks vin i hver kasse.

Underholdning er altid en god idé

Når du skal holde en havefest for venner og familie, bør du ligeledes have noget underholdning klar. Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken, men du kan bare finde på nogle sjove lege, som alle kan være med til. 

Det kan eksempelvis være stangtennis, fodbold, vikingespil, vandlege eller noget helt andet. Du kender dine venner og din familie bedst og ved, hvad de vil synes om.