Helstegt pattegris til perfektion

Skal der være fest? En helstegt pattegris stegt til perfektion er da helt sikkert lige den middag til konfirmationen, studenterfesten, 50 års fødselsdag, 25 års jubilæum eller måske sølvbryllup, som i leder efter. Lige meget hvad, så er du garanteret en yderst velsmagende oplevelse og service på højeste niveau når du handler hos Slagter Panduro.

Slagter Panduro er din lokale forhandler og udbyder af helstegt pattegris. Her steges grisen på stedet og leveres på dagen efter aftale. Således kommer Slagter Panduro ud til dig og sørger for at grisen er varm, saftig og helt perfekt tilberedt, så i kan få en fantastisk smagsoplevelse.

Lyder det ikke som noget for dig med en helstegt pattegris Nordjylland? Særligt hvis du er fra området. På den måde er det også en god måde at støtte din lokale slagter. Er du ikke til helstegt pattegris kan du hver fredag få gode tilbud på forskellige slags kød af delikat kvalitet.

Du kan blandt andet få hakket oksekød og hakket svin til en god pris. Hvis du er til bøffer og lækre udskæringer kan Slagter Panduro også klare dette. Så hvis du ikke skal holde fest, kan du forberede et måltid derhjemme af kød som uden tvivl har kvalitet til at blive et festmåltid.

Tilbehør og andet kød

Når du bestiller en helstegt pattegris hos Slagter Panduro er du garanteret høj kvalitet og god service. Levering og udskæring er helt naturligt med i prisen når du bestiller til dit arrangement. Derudover er tilbehør inkluderet i prisen.

Tilbehøret tilberedes i forvejen hjemmefra, så det er friskt og klar når Slagter Panduro ankommer for at stege Grisen på din egen matrikel. I tilbehøret medhører der oftest fri salatbar med frisk lækker salat til enhver smag, dertil 2 forskellige slags dressing. Desuden 2 forskellige slags kartoffel og 2 slag flutes.

Ønskes andet kød i stedet eller inkluderet tilbyder Slagter Panduro også mindre svinestege i tilfælde af mindre arrangementer. Ellers er det også muligt at bestille lam eller kalvefilet som også helsteges på stedet sammen med grisen. Her medhører blandt andet tilbehør som tzatziki.

Manden bag Slagter Panduro

Palle Panduro er manden bag Slagter Panduro og desuden også Hjallerup Slagtehus som kødet slagtes og leveres fra. Palle etablerede Hjallerup Slagtehus tilbage i 2001, og har sidenhen udvidet flere gange fordi efterspørgslen på lækkert kvalitetskød steg. Nu er Slagter Panduro i stand til at stege 14 grise på samme tid og når der slagtes kan der være 75 grise i slagtehuset af gangen.