Den perfekte fest – catering og underholdning

At holde en fest kan være en tidskrævende og udfordrende opgave. Hvad enten man skal holde ne fest for 20 mennesker eller 80 mennesker, så er der mange praktiske ting der skal tages højde for, og man skal desuden være vært på selve festdagen. Men hvordan undgår man egentlig den unødige stress forbundet med fest-planlægningen?

Det er en god idé at få hjælp udefra til f.eks. maden, så du selv får mere tid til at nyde festlighederne og samværet.

Catering er både smart og lækkert

Skal du holde en stor fest, hvor gæsterne enten er inviteret til mad eller pindemadder, så kan madlavningen, anretningen og serveringen være en tidskrævende post.

Der skal købes ind, laves mad og serveres, og nogle gange glemmer man helt at nyde selve begivenheden. Bestil mad ud af huset i København eller andre byer og spar dig selv for den stress og forvirring madlavningen og forberedelserne kan medføre.

Catering er en god måde hvorpå du kan servere lækker og spændende mad for dine gæster samtidig med at du selv kan nyde smagsoplevelsen uden at tænke på om du nu har fået saltet pastasalaten nok eller bagt brødet tilstrækkeligt.

Fra mad til musik

Har du styr på maden i form af catering til den perfekte fest, så er du godt på vej. Mangler du en smule inspiration til menu eller cateringfirma, så læs mere her og lad dig inspirere.

Når maden er taget hånd om, så bør du også overveje hvordan du vil underholde dine gæster. Hvilken slags underholdning du vælger, afhænger selvfølgelig af festens format. Er du f.eks. tale om en 30-års fødselsdag, så må der gerne være lidt fart over feltet og en lystig stemning.

Her kan du overveje underholdning af musikalsk karakter, hvor der lægges op til dans og god stemning. Igen er det op til dig og dine personlige præferencer hvilket slags musik du vælger. Nogle gange er det en god idé med et live band, da det skaber en særlig og unik stemning til festen. Er budgettet ikke helt klar på at betale for 5 spillende musikere, så kan man i stedet låne eller leje et godt lydsystem og lave en passende playliste som kan køre i baggrunden.

Ønsker man anden underholdning end musik til festen, så kan man overveje at inkorporere selskabslege eller lignende. Her er der tale om underholdning, hvor gæsterne kan lære hinanden bedre at kende og derfor få en hyggeligere stund sammen.