Simple Feast

Simple Feast måltidskasser

Lige nu kan du få 25% rabat på din første levering fra Simple Feast med koden: INTRO25

Simple Feast måltidskasser indeholder plantebaserede middagsretter, som kan serveres på kun 10 minutter – og så er det hele økologisk.

Derudover er emballagen helt uden plastik, så selv miljøet opdager de mange fordele ved de smarte måltidskasser fra Simple Feast. Hver ugekasse indeholder 3 færdiglavede retter, som blot skal varmes og du kan både vælge en vegetarisk og en vegansk udgave.

Der er både klassiske retter som svampesuppe på menuen og moderne, eksotisk krydrede oplevelser. Du kan også vælge en månedskasse med i alt 4 måltider – én til hver uge.

ANTAL MÅLTIDER PR. MÅLTIDSKASSE

Antallet af måltider er fast – 3 pr. uge eller 4. pr. måned.

PRISER

Priserne afhænger af hvor mange personer du bestiller til og hvilken kasse du vælger, men de starter ved 545 kroner for 2-3 personer.

Personantal

Der er 2 muligheder: 2-3 personer eller 4-5 personer.

LEVERINGSOMRÅDE

Simple Feast leverer i hele landet, undtagen ikke-bro-faste øer.

LEVERINGSDAG

Der leveres måltidskasser fra Simple Feat om tirsdagen.

ØKOLOGI

Indholdet er 100% økologisk.

FISK

Der er ingen fisk i nogen af kasserne.

BØRNEVENLIGHED

Retterne kan sagtens spises af børn, men nogle måltider vil måske være en smule fremmede for børnene. Er dine børn ikke kræsne, kan de dog sagtens være med til at spise maden. Du kan altid se næste uges menu online.

Egnethed som single

Retterne bør ikke genopvarmes mere end den éne gang, du tilbereder dem. Skal du fryse rester ned skal det derfor ske inden, du opvarmer maden for at spise den. Simple Feast er dermed ikke den mest singleegnede løsning, men det kan godt lade sig gøre.

BINDINGSPERIODE

Der er ingen bindingsperiode på måltidskasserne fra Simple Feast, men du skal afbestille en ugekasse senest søndag kl. 15. Månedskassen skal afbestilles senest fredag kl. 9, ugen inden næste levering.