Salt & Peber

Salt og Peber måltidskasser

Salt&Peber leverer måltidskasser med færdige måltider, som blot skal varmes op. Det gør det nemt at servere aftensmad og selvom du på en måde får takeaway, er det sundt og varieret. Menuerne skifter og der er både klassiske og nye retter i måltidskasserne. Det hele er sammensat af professionelle kokke og både råvarer og de endelige retter er af meget høj kvalitet.

Salt og Peber måltidskasser adskiller sig også fra konkurrenterne ved, at du HELT selv kan vælge, hvilke retter din måltidskasse skal indeholde. Hos mange andre udbydere af måltidskasser får man leveret en færdig menu med alle planlagte retter – men hos Salt & Peber mikser du selv din pakke og antallet af kuverter. Hvis du ved, at der om onsdagen kun er 3 hjemme til aftensmad, kan du således nøjes med at bestille 4 kuverter i modsætning til de 5 du normalt har brug for.

ANTAL MÅLTIDER PR. MÅLTIDSKASSE

Du kan få 3- 7 måltider pr. kasse. Du kan med andre ord få leveret mad til hele ugen.

PRISER

Priserne afhænger af, hvilke måltider du bestiller – og i hvor mange dage pr. uge.

Måltidskasserne fås fra 444 kroner for 3 dage og prisen er inkl. fragt.

PERSONANTAL

Fra 2-6 personer.

LEVERINGSOMRÅDE

Salt og Peber leverer i hele landet med Post Nord som dag-til-dag-levering. Du bør være hjemme ved levering, så varerne kan komme direkte på køl – er du ikke dét, kan pakke sættes på et aftalt sted. Varerne kan holde sig tilstrækkeligt afkølede indtil kl. 20 på leveringsdagen.

LEVERINGSDAG

Leveringsdagene afhænger af hvornår du har bestilt. Aftensmad som du har bestilt til at spise mandag-torsdag leveres om mandagen, mens mad der er bestilt til fredag-søndag leveres om fredagen. Posten leverer din aftensmad i tidsrummet kl. 08.00-16.00. Det gælder både mandag og fredag.

ØKOLOGI

Nej.

FISK

Der er mulighed for at vælge fiskeretter.

BØRNEVENLIGHED

Retterne egner sig generelt fint til børn og fordi du selv kan sortere i, hvilke retter du gerne vil have leveret, kan du selv tilvælge børnenes favoritter.

Egnethed som single

Mindsteantal er 2 personer, men du kan fryse den overskydende ret ned og spise den på et senere tidspunkt.

BINDINGSPERIODE

Der er ingen binding på måltidskasserne og du bestiller blot fra uge til uge. Er der en periode du gerne vil springe dine måltidskasser fra Salt og Peber over, lader du med andre ord blot være med at bestille nogen.