Giv en anderledes oplevelse

Er du på udkig efter en anderledes oplevelse, som du kan dele med venner, familie eller kolleger? Så kan en portvinssmagning være et spændende valg for jer. For portvin er en unik og smagfuld drik, der ofte ofte overskygges i den almindelige vinverden. Men hvis I er åbne for en god oplevelse, kan I få en helt ny oplevelse og opdage en række spændende smagsnuancer, som I måske ikke har prøvet før. 

Udvid paletten med portvinssmagning

Portvin er en sød dessertvin, der er kendt for sin rige smag og aroma. Den er fremstillet i Douro-dalen i det nordlige Portugal og er lavet ved at stoppe gæringen af druesaften med tilsætning af sprit, hvilket resulterer i en høj alkoholprocent og en sød smag. 

 

Det er ofte noget vi herhjemme forbinder med særlige lejligheder og som vi kun drikker en gang imellem. Men kommer man først i gang er der mange forskellige smage man kan udforske ved en portvinssmagning.

Godt til privat- og firmaarrangementer

Man behøver ikke være en vaskeægte portvinselsker, for at få det bedste ud af et arrangement med prøvesmagning. For i og med, at det er de færreste af os som virkelig kender meget til denne søde vin i detaljer, så gør det også, at de fleste møder op til portvinssmagningen på lige vilkår.

 

Det er altså en oplagt mulighed for at opdage noget nyt sammen – hvilket kan hjælpe med at styrke båndet i vennekredsen eller skabe et godt fundament for et forbedret arbejdsmiljø den efterfølgende uge.