Nytårsaften er der for mange lagt op til årets største fest og de fleste har en masse forventninger til aftenens forløb. Det skal være festligt, sjovt og også gerne noget særligt.

Her kommer nytårsmenuen ind i billedet. Fo når året går på hæld, raketterne lyser smukt op og glassene synger mod hinanden i en skål, skal maden matche resten af aftenens extravagance.

Lækre retter på bordet til nytår

Nytårstraditionerne varierer fra hjem til hjem – især på madfronten. I Sønderjylland er der eksempelvis tradition for, at der serveres kålpølser, hamburgerryg og grønlangkål – mens man I andre dele af landet plejer at diske op med lækre oksekødsudskæringer. Nogen har særligt luksuriøse retter på bordet nytårsaften og serverer jomfruhummer og kammuslinger,

Hvis I ikke har nogle faste traditioner, men godt kan lide at skifte lidt mellem, hvad I serverer, kan i overveje at få maden leveret udefra. For eksempel fra Kokkekompagniet.

Kokkekompagniets nytårsmenu 2018 bugner af lækkerier og med 5 retter fyldt med lækre smagsoplevelser er I garanteret ikke at gå sultne fra bordet. Her er både forret, mellemret, hovedret, osteanretning og dessert. Derudover er der selvfølgelig også tænkt på kransekagen til klokken 12.

Perfekt til årets sidste aften, som traditionelt også er en af de længste, og derfor kræver lidt godt til ganen hele aftenen igennem.

Fordele ved at få mad ud af huset nytårsaften

  • Du slipper for at planlægge jeres nytårsmenu og dermed behøver du heller ikke selv ud at skaffe alle de ingredienser, der er brug for.
  • Du kan servere lækre, imponerende retter, selvom du ikke er en ørn i et køkken. Det betyder også, at du måske endda kan invitere gæster til nytårsaften for første gang, fordi det er madlavningen, der andre år har holdt dig tilbage.
  • Du kan koncentrere dig om dine gæster og behøver ikke bruge særlig lang tid i køkkenet. I stedet kan du fejre aftenen med de andre og lade dig forkæle, på næsten lige fod med dine nytårsgæster.
  • Du er sikker på maden fra Kokkekompagniet er perfekt. Du risikerer derfor ikke at stå med en culottesteg der er rå indeni og flødekartofler der ikke har sat sig.