Mad til tøseaften

Mad til tøseaften

Har dine veninder og dig ikke været sammen i en længere periode og ønsker at ændre på dette? Så er I sikkert allerede begyndt at planlægge en god tøseaften. Men hvad er egentlig en god ide at lave som mad til en tøseaften?

Når dagen eller aftenen skal handle om nærvær, venskab og hygge, så har du muligvis ikke lige den største lyst til at bruge alt for meget tid i køkkenet på at lave mad til en tøseaften.

Derfor vil en nem og hurtig ret være en god løsning, hvis du kan nikke genkendende til følelsen – og dine veninder vil sikkert ikke bide mærke i, hvor meget forberedelsestid, du bruger på maden. De fleste vil derimod nok blive glade for alt den ekstra tid, man kan få sammen, hvis man sparer tid på madlavningen på den hyggelige aften.

Her i artiklen får du tips til, hvordan du kan finde mad til jeres tøseaften. Du får også gode gaveidéer til værtinden for jeres pigeaften.

Mad til tøseaften med måltidskasser

Mad til pigeaftenKasser, man kan få tilsendt med posten, og som indeholder de nødvendige ingredienser til valgfrie, lette madretter, er gradvist begyndt at blive mere og mere populære i danske hjem. Især når man skal vælge noget spændende mad til tøseaften eller lignende.

Måltidskasser giver dig utallige valgmuligheder og masser af inspiration til mad til en pigeaften og ikke mindst hverdagen.

De fleste udvalgte retter er også sunde og tager ofte kun ca. et kvarter at lave. Når de friske ingredienser udvælges, så er der taget hensyn til de fleste smagsløg, så alle kan være med – også børn.

Nogle måltidskasser indeholder klassikere som lasagne og hjemmelavede burgere, og andre indeholder lækre og sunde pastaretter, frisk fisk eller lækre kyllingespyd med velsmagende salater og krydderier til. Der er også vegetariske retter, hvis det er noget, der er aktuelt for dig og dine veninder. Man skal med andre ord ikke være bange for at bestille en måltidskasse, da der er noget for enhver smag.

Sammen med nøje udvalgte, friske ingredienser, så er der i måltidskasserne også pakket en opskrift og en tilberedningsvejledning med, så selv dem, der ikke er så vant til at stå i et køkken, kan være med. Måltidskasser er derfor en fantastisk mulighed for dem, der ikke er en ørn i et køkken, men stadig ønsker at leve af en varieret og spændende tøsemiddag.

Måltidskasser kan i øvrigt også bestilles med et indhold af sund og varieret morgenmad til dagen efter – hvis man føler, man har lidt for travlt om morgenen og ikke kan overskue at selv finde på, hvad man skal spise og gerne vil have variation.

Husk en gave til værtinden

Gave til værtindeDet er set som en høflig gestus at give sin veninde en gave, når hun inviterer til tøseaften. Men hvad er egentlig en god gaveide til værtinden?

Man kan nemt blive lidt i tvivl, da man jo gerne vil give sin veninde en god gave, som ikke er for kedelig. Hun har jo været så skøn at stå for både underholdning og mad til tøseaftenen.

Du kender sikkert din veninde rigtig godt og har måske derfor også en idé om, hvad du skal give hende. Ofte ender man dog med det samme – og det kan være rart at finde ny inspiration til værtindegaver online. Måske på Værtindegaver.dk, som har et væld af idéer og forslag til gode gaver til en tøseaften.