Din mad fortjener det bedste

Mad smager altså bare bedre, når det ser lækkert ud. Vil du have et nemt tip til at få aftensmaden til at se lækker og indbydende ud, så server aftensmaden på smukke tallerkner. Hvis du trænger til mere inspiration til, hvordan du får maden til at se indbydende ud, så læs med her og få et par tips og tricks.

Server maden flot

For det første er det en god idé at sørge for, at du serverer maden på flot service. Hvis du har lavet en stor og flot gryderet, så sørg for at hælde den fra gryden og over i et fad. I stedet for at stille den snavsede gryde på bordet, kan gryderetten komme til sin ret ved at blive serveret en flot skål. Sørg også for, at I spiser af smukke tallerkener, hvad enten de skal være dybe eller flade, så smager maden bare bedre, når den ser flot ud. Til sidst kan du jo toppe din servering med noget flot service, som du naturligvis har pudset pænt af, inden du lægger det på bordet.

Anret maden til slut

En ting er service, noget andet er selve maden. Den kan du anrette pænt, hvis du tager dig god tid. Har du eksempelvis lavet en lækker salat, så brug lidt tid på at drysse nogle kerner eller bær på. Dermed kan de spisende gæster se, at du har gjort noget ud af det, og kan glemme alt om en lidt kedelig salat. På samme måde kan du toppe din gryderet med friskplukkede krydderurter, smide nogle chokoladeknapper på toppen af kagen eller noget helt tredje.

Altså, når du skal have din mad til at se indbydende ud, så sørg for at servere den flot, have smukke tallerkener på bordet, og gøre noget ud af at præsentere den for dine gæster. Så er du næsten sikker på, at måltidet både smager og ser godt ud.