Lækker mad – helt fra bunden

Er du træt af hurtige løsninger, hvor du hiver en færdigret ned fra hylden i supermarkedet? Det er ofte det, der bliver løsningen, når man kommer lidt sent hjem fra arbejde, eller man har brugt tid på at hente og bringe børn til og fra sport og fritidsaktiviteter. Derfor er det da også en rigtig god idé, hvis du er god til at lave mad fra bunden, der kan holde længe.

Hvis du er god til at planlægge, kan du lave aftensmad, hvor der er rester nok til, at det enten kan spises igen dagen efter, i en madpakke eller komme på frost – så føles det som om du har et gratis og nemt måltid en anden gang, der bare skal varmes op. En mulighed kunne være kyllingefrikadeller, som både er lette at lave, mætter og har et godt næringsindhold. De kan spises med for eksempel en lækker salat, og så har du et godt måltid. Du kan finde en opskrift på kyllingefrikadeller fra bunden lige her.

Nemme madpakkeløsninger

Er du selv træt af at kigge på triste rugbrødsmadder i din madpakke til daglig? Det kan være, dine børn har udtrykt det samme og trænger til noget lidt andet. Rugbrød er nemt, men der er mange andre ting, der heller ikke tager specielt lang tid, og som kan mætte lige så godt – og så føles det måske lidt mere spændende end det, man altid får.

Kyllingefrikadellerne kan sagtens laves i en størrelse, der passer i en madpakke, og uanset om de bliver spist til rugbrød, med kartofler eller salat til, er det en lækker madpakke, de fleste vil sætte pris på. Frikadeller kan sagtens spises kolde, så selvom der måske ikke er mulighed for at varme madpakken, er det skønt alligevel – og laver man en god portion, har man til ganske mange madpakker, især hvis de fryses ned.