Gør madlavningen mere kreativ

nem aftensmad

Vi har alle nogle favorit retter, der laves oftere end andre. Det kan være fordi retterne er dem vi synes smager bedst, det kan også være fordi, at hele familien kan lide dem, og det kan også være fordi, at det er retter der ligger på rygraden og bare er nemme at lave.

Det er også det nemmeste, da ingredienserne i køkkenet passer efter det, vi spiser mest. Men det kan jo også være rart med nye smage og nogle mere kreative retter.

Gør din madlavning spændende

Det kan være dejlig forfriskende og spændende, når der kommer andre retter på middagsbordet end de retter, der kommer hver uge.

Dog er det ikke altid nemt at komme ud af den normale rytme. Slet ikke hvis du står med ansvaret alene, når det kommer til både indkøb og madlavning. Det kan derfor være en god idé at samle hele familien, og finde en madplan der fungere for alle.
Find nogle nye retter og måske udfordre de andre i familien til at lave disse retter.

Når madplanen er lavet. kan I også fordele rollerne, så I på skift står for aftensmaden eller hjælper hinanden med den. På den måde kommer I hinanden ved på en anden måde, og får helt sikkert gang i en anden snak, end den I normalt har, når I møder hinanden ind og ud af døren.
For nogle kræver det stor koncentration at lave mad, og for andre er det mental afslapning at stå i køkkenet.

Ryst posen og I vil få nye retter og mere familietid på en anderledes måde.

Er du kreativ i køkkenet?

Er du den kreative type i køkkenet, eller slår du over på autopilot, når der skal laves mad eller planlægge morgendagens ret?

Rigtig mange vil faktisk gerne lave større variation i kosten, men falder mange gange tilbage i samme rytme, da det er nemt og trygt.
Tiden spiller også ind, da der skal tænkes mere over de nye ingredienser, og derefter handle ind til det.
Mange gange vælger vi de kendte retter, da vi ved hvad der skal bruges dertil, og samtidig ved lige nøjagtig hvor ingredienserne står i supermarkedet. Det er nemt og kræver ikke forandringer…

Spark dig selv og familien ud af rytmen, når de næste måltider skal planlægges. Vi siger ikke, at du ikke hverken kan eller skal lave de kendte retter. Men måske I skal prøve en enkelt eller to mindre kendte retter hver uge.
Det kan jo være at du finder en ny livret og familiens smagsløg udvikler sig.

Er I løbet tør for idéer

Selvom du gerne vil prøve nye retter, men aldrig rigtig får taget springet, eller ganske enkelt ikke har tiden til at stå i køkkenet, så kan du prøve nogle af de kendte måltidskasser.

En måltidskasse kan gøre mange ting nemmere for dig. For de mange forskellige leverandører af måltidskasser er nemlig ikke bange for, at eksperimentere med råvarerne, og har derfor fundet frem til mange spændende lækre retter, som vi måske aldrig selv var kommet på.
Vælger du en måltidskasse, så slipper du for de daglige tanker om aftensmaden og turene til køledisken, for måltidskasserne sendes direkte til din hoveddør, og indeholder alt det der skal bruges til måltidet.
Der følger en guide med i kassen, så slutresultatet bliver helt perfekt. Du skal bare varme maden og servere det – nemmere bliver det ikke.

Der findes flere forskellige leverandører af måltidskasser, hvor nogle har fokus på økologi, plantebaserede råvarer, fisk osv. Så for at hjælpe dig nemmere og bedre på vej, så har vi samlet lidt vigtig information om leverandørerne af måltidskasser på denne side. Bare klik her.

Mulighederne er mange og alle retterne ser utrolig lækre og indbydende ud.

Er du til de kulinariske asiatiske retter, så vil vi helt klart anbefale dig, at kigge på de spændende måltidskasser fra DailyNam.
Her finder du flere valgmuligheder, så du kan prøve de traditionelle retter fra Østen, og samtidig skabe nye madoplevelser for hele familien.

Ren fornøjelse når det kommer til krydderier og råvarer.