Mad til Fars Dag

Mad til Fars Dag

Fars dag d. 5. juni er en anledning, hvor man fejrer sin far og takker ham for alt det, han har gjort for en. Derfor er der mange, der vælger at gøre dagen til en lille fest, hvor lækkert mad selvfølgelig hører til.

Står du i en situation, hvor du ikke kan komme på gode ideer til gaver og mad til fars dag, så er der masser af inspiration at hente på Farsdagsgaver.dk og Farsdagsinfo.dk – eller her i artiklen.

Idéer til Mad til fars dag

Det er først og fremmest godt at tænke på, hvilket mad, din far kan lide.

Mange mænd kan godt lide en god bøf og kartofler – og hvis det danske vejr er godt, hvorfor så ikke invitere din far udenfor, hvor I sammen kan lave god grillmad?

Det kan samtidig være en hyggelig aktivitet for familien. Imens nogle står i køkkenet og forbereder salat og flutes, kan andre grille kødet udenfor i det dejlige vejr. Det er noget, der kan skabe hygge i de fleste hjem.

Måske vil din far bedre synes om at spise noget god mad indenfor. Eventuelt kan I sætte jer i stuen og sætte din fars yndlingsfilm på fjernsynet imens. Lækkert kød, ovnbagte kartofler, en god salat og selvfølgelig også en god sovs kan være opskriften på en god menu med mad til fars dag. Vær ikke bange for at slå dig løs i køkkenet!

Alternativt kan man vælge at spise ude på en restaurant, hvis man ikke selv har energien til at sørge for mad til fars dag. Vælg et spisested, din far rigtigt godt kan lide, da han er centrum for dagen. Tag familien med og I får med garanti en hyggelig og uforglemmelig dag.

Fars Dags gaver og aktiviteter

Man skal kende sin far godt, for at give ham den bedste gave – og det gør du sikkert også. Men måske skal man ikke nødvendigvis give ham en ting, men en oplevelse?

Det er blevet mere populært i dag at give oplevelser som gaver, og det kan være alt muligt fra en biograftur, en dag i Tivoli, en golftur, en aften med bowling og god mad, eller endda en hyggelig og guidet tur ude på havet. Mulighederne er mange, så det er bare med at slippe fantasien løs. I sidste ende er det jo op til dig at overraske din far med den fedeste gave, du kan komme i tanke om.

Aktiviteter for familien kan selvfølgelig også gøres derhjemme eller ude i haven. Uanset om du vælger at fejre din far med en hyggelig filmaften hjemme i stuen, eller vælger at tage ud på opdagelse et sted i Danmark, så får du, din far og resten af familien helt sikkert en fantastisk dag.