Oplever du kløe i skridtet?

De fleste kvinder oplever på et eller andet tidspunkt i løbet af livet, at det klør i skridtet. Det kan være en smule akavet at sige højt, men du er ikke alene. Det er helt normalt, og kan skyldes mange forskellige ting, og en årsagsbestemmelse er en god hjælp til at finde ud af, hvordan du kan komme af med din kløe i skridtet. Spørger du dit online apotek: Hvordan behandler du kløe i skridtet?, så finder du ud af, at der heldigvis er mange gode muligheder, så du kan finde den behandling, som passer til dig.

Find årsagen til din kløe i skridtet først

Kløe i skridtet kan skyldes mange ting. Det kan ske, at du har fået en infektion med en svamp eller en bakterie, som gør, at den sarte hud i dit underliv bliver irriteret, rød og kløende. Hvis du mistænker, at du har en infektion med en mikroorganisme, er det en rigtig god idé at ringe til eller besøge din egen praktiserende læge, så du kan få et middel, som slår mikroorganismen ned, og din kløe i skridtet kan forsvinde.

Hvad kan du selv gøre?

Du kan måske også forsøge at kigge på dine hygiejnrutiner. Har du for nylig skiftet din intimsæbe, så er du måske kommet til at benytte et produkt, som du ikke tåler så godt. Det kan også være, at det har været en periode med meget varmt vejr, så du har svedt mere end normalt i underlivet, hvilket også kan føre til rødme og irritation. Er det tilfældet, kan du forebygge rødme og irritation ved at holde en god og optimalt hygiejne i dit underliv, og benytte produkter som er beregnet til dit underliv. Balancen af fedtstoffer og syrer er nemlig vigtig her for at undgå irritation. Du kan allerede i dag købe produkterne, så du er klar, hvis du skulle få kløe i skridtet.