Mummum – Opskrifter og madplaner online

Mummum.dk er den inspirerende og brugervenlige onlinekogebog spækket med opskrifter og tips til madlavningen, der kan blive din hjælp i hverdagen. Hjemmesiden er tilgængelig for alle, og du finder spændende opskrifter til både morgenmad, frokost, aftensmad og desserter.

Historien bag

Bag hjemmesiden står veninderne Amanda og Mathilde. Deres onlinekogebog blev lanceret tilbage i år 2017, og den fungerer i dag som deres primære arbejde. Begge veninder arbejder med nye opskrifter, forbedring af hjemmeside og kundeservice hver dag, så du kan få de bedste opskrifter til alle familiens måltider.

Det er visionen hos Amanda og Mathilde, at deres opskrifter skal være nemme og enkle at gå til. Alle og enhver uanset gastronomiske egenskaber og omfang af interesse for madlavning kan få succes med de mere end 100 opskrifter, der ligger frit tilgængeligt på Mummum.dk. Veninderne stammer begge fra Nordjylland, og de er vokset op med holdningen om ikke at tage ting tungt.

Siden lanceringen af hjemmesiden er der kommet stigende interesse for hjemmesiden, der guider danskerne til at lave sund og velsmagende mad. I dag kan du følge Amanda og Mathilde på de sociale medier, hvor du kan komme med bagved, når der præsenteres nye opskrifter til singlen, parret og børnefamilien.

Madplan, kogebog eller opskrifter?

Det er ikke kun på de sociale medier, at populariteten omkring venindernes opskrifter afspejles. Hører du til den store gruppe af danskere, der sætter pris på at lave mad fra en fysisk kogebog, er dette også muligt, når du følger Amanda og Mathilde.

Alt omkring Mummum.dk er bygget op omkring fokusset på at gøre det bedste for læserne. Som kunde kan du selv vælge, hvilken tilgang til at få ny inspiration til madlavning, der passer bedst til dig. Det kan være den klassiske kogebog, der er spækket med enkle opskrifter, tips til madlavning og indbydende billeder, der er rette valg for dig. Eller det kan være opskrifterne på hjemmesiden, der er den nemmeste måde for dig, når der er behov for nye smagsoplevelser i husstanden.

Endelig kan du også benytte dig af de praktiske madplaner, du finder på hjemmesiden. Madplaner kan være for dig, der ønsker hjælp til at lave god, sund og nem mad til alle ugens dage. Du slipper for at bruge tid på selv at finde opskrifter til familien. Og du undgår at bruge tid på at planlægge maden i hverdagene, når du bruger en madplan.

Køb kogebøger der passer til dig

De fleste af os kender til udfordringen med at skulle finde på ny mad, som kan glæde børn eller voksne i husstanden. Uden inspiration kommer vi til at lave den samme mad, som med tiden kan blive triviel for dig selv og de andre medlemmer af familien.

På Mummum.dk kan du købe kogebøger indenfor forskellige kategorier. Du finder de hjælpsomme bøger i følgende udgaver:

  • Søde favoritter
  • Hverdagsfavoritter
  • Aftensmad

De nyeste kogebøger fra Mathilde og Amanda er e-bøgerne. Her kan du få inspiration til at lave din egen tapas eller til at lave sund mad på en alternativ måde. Der kommer løbende nye bøger og e-bøger til i takt med, at veninderne udvikler opskrifter og modtager feedback fra de mange tusinde kunder og læsere.

Du kan købe dine kogebøger direkte fra hjemmesiden. Ønsker du at få spændende, blandede opskrifter, som kan hjælpe dig i hverdagene, og når der kommer gæster på besøg? Det er muligt at købe de fysiske kogebøger som en samlet pakke til en skarp pris. Dermed får du masser af opskrifter, så der altid er god og spændende mad at kunne servere for familien og vennerne.

Bliv abonnent og få det bedste fra Mummum.dk

Vil du hver uge have tilsendt varierede og spændende madplaner? Og vil du undgå madspild samt få adgang til gode rabatter, kan du oprette dig som abonnent hos Mathilde og Amanda.

Når du køber produkter via Mummum.dk eller opretter dig som abonnent, kan du benytte dig af forskellige betalingsløsninger. Du kan bruge dine almindelige betalingsmetoder i form af Visa, Mastercard og Dankort. Skal det være fleksibelt og effektivt at gennemføre din ordre, kan du anvende Mobilepay, hvor du slipper for at tage din betalingskort op af lommen eller pungen.

Beløbet bliver først trukket fra din konto, når din vare er blevet afsendt.

Meget mere end opskrifter til sund og velsmagende mad

Mummum.dk er et univers af inspiration til madlavning, opskrifter og guide til tilberedningsmetoder. På den brugervenlige hjemmeside kan du nemt finde frem til de kategorier, du synes om. Det kan være køb af kogebøger, oversigt over madplaner, opskrifter til ugens måltider eller guides til køb af maskiner til køkkenet.

Går du op i mad, og holder du af at være i køkkenet, er det ikke kun råvarer og madlavning, der er din interesse. Du forholder dig også til, hvilke egenskaber dine køkkenmaskiner har, og du er nysgerrig overfor nye metoder at tilberede din mad på.

Du behøver ikke at være abonnent for at få adgang til undersiden med “Tips og tricks” samt “Inspiration”. Her kan du få guides til køb af de bedste maskiner til køkkenet, ligesom du kan få inspiration til at udnytte alle rester af mad i køleskabet og undgå madspild.

“Tips og Tricks” er en blog, hvor Mathilde og Amanda løbende lægger nye artikler ind, der på forskellige måder kan hjælpe dig i køkkenet. Du kan f.eks. få hjælp til at lave klassisk mad på allergivenlig eller glutenfri vis. “Inspiration” er det perfekte sted for dig, der vil lave udenlandsk mad, og som har brug for guides til nye madlavningstraditioner og alternative tilberedningsmetoder.

Tilmeld dig nyhedsbrev og vær iblandt de første, der får opskrifter og madplaner

Alle og enhver kan gratis og uforpligtende tilmelde dig nyhedsbrevet hos Mummum.dk. Der er mange praktiske fordele at benytte sig af, når du bliver i blandt de første læsere, der får nyheder med madplaner, opskrifter og tilbud.

Du skal tilmelde dig nyhedsbrevet via hjemmesiden. Du vælger selv, hvilken mail du ønsker at modtage dine gastronomiske nyheder på. Det elektroniske nyhedsbrev sendes ud cirka 1 gang om ugen, og det kan blandt andet indeholde nyheder om tilbud, nye madplaner eller lancering af kogebøger. Skulle du have brug for en pause i nyhedsbrevet, kan du til enhver tid afmelde dig og melde dig til igen, når du ønsker det.

Derfor er Mummum.dk så populær

Der er flere grunde til, at Mathilde og Amanda har succes med at inspirere danskerne til at lave enkel, sund og nærende mad til hverdage og i weekender. Veninderne er konstant i gang med at udvikle nye opskrifter, så du kan blive ved med at byde familien på de skønneste måltider på travle hverdage og i afslappende weekender.

Som læser kan du blandt andet komme til at nyde godt af følgende fordele:

  • Du kan lave sund og nem mad til familien alle dage i ugen
  • Du er med til at minimere madspild
  • Du sparer tid på at selv at lave madplaner
  • Du kan eksperimentere med retter fra andre madkulturer
  • Du får succes med at lave middage på både nye og klassiske måder
  • Du kan lave mad fra fysiske kogebøger eller elektroniske opskrifter

Alle opskrifter er lavet på hjælpsom vis, så enhver uanset erfaring i køkkenet kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i de råvarer, som du normalt har i køleskab og fryser. Og tilberedningsmetoder er dem, vi almindeligvis bruger, når vi laver mad. Du behøver med andre ord ikke købe ind i specialforretninger og investere i dyre køkkenmaskiner for at kunne følge opskrifterne fra Mathilde og Amanda.

Download Mummum.dk app

Mummum.dk er et moderne website, der er udviklet med det nyeste software. Det betyder blandt andet, at du kan se opskrifter, få madplaner og læse artikler, uanset om du bruger din smartphone, tablet eller computer. Hjemmesiden vil automatisk tilpasse sig til din skærm, når du åbner websitet i browseren.

Når du besøger hjemmesiden, vil du støde på reklamer, der dukker op på både forside og undersider. Mummum.dk er et respekteret site, som virksomheder i små og store størrelser benytter sig af i forhold til markedsføring.

Vil du undgå reklamer, skal du downloade appen til hjemmesiden til dine mobile enheder og oprette dig som abonnent. Der findes apps til både iOS og Android enheder, så du let kan få adgang til de nyeste opskrifter og blive inspireret af denne uges madplan.

Det er hurtigt at downloade appen, og den er en god løsning for dig, der elsker Mummum.dk, og som bruger opskrifterne flere gange om ugen.

Vær med til at påvirke opskrifter

Mathilde og Amanda ønsker hele tiden at forbedre deres virksomhed og gøre deres opskrifter til de bedste for de mange læsere og kunder. Veninderne er af dén holdning, at den mest effektive måde at skabe udvikling på er ved at imødekomme læsernes behov. På hjemmesiden og via appen har du mulighed for at komme med feedback til de visionære og kundemindede veninder, der står bag Mummum.dk.

Det kan være du har konstruktiv kritik til den seneste madplan. Eller at du har en god idé til, hvad deres næste kogebog i fysisk format eller elektronisk udgave skal omhandle. Uanset hvad din feedback drejer sig om, kan du hjælpe veninderne, så hjemmesiden og opskrifterne også i fremtiden kommer til at passe til børnefamilier, par og singler.