Find de måltidskasser, der passer til dig

Måltidskasser

Markedet for måltidskasser vokser og udvalget bliver både større og mere varieret. Det er en fordel, fordi man som forbruger får flere muligheder – men kan samtidig gøre det svært at vælge.

For hvilken måltidskasse passer bedst til dig og din families smagsløg og madlavningsvaner?

Det forsøger Nemme-maaltider.dk at hjælpe dig med at finde ud af.

Her er alle måltidskasser nemlig inddelt efter både antal måltider pr. uge, antal personer og indhold.

Nemme måltider i en travl hverdag

FamiliemåltidskasserHele konceptet bag måltidskasser generelt er, at der er tænkt på det hele: Madplan, indkøb og opskrifter.

Med en målstidskasse får du således leveret de varer, du har brug for – til de opskrifter og det antal dage, kassen er bygget op omkring.

Hvor lang tid retterne tager at lave afhænger fra måltidskasse til måltidskasse. Nogle kræver at du afsætter 45-30 minutter, mens andre består af lækre og sunde færdigrretter, der blot skal varmes.

Der findes måltidskasser fra 1-5 dage i ugen.

Det er en fordel, fordi ikke alle har brug for et varmt måltid hver dag. Måske er hele familien afsted på forskellige tidspunkter omkring spisetid om mandagen – og denne dag derfor rugbrødsdag eller restedag.

Det kan også være, I arbejder sent en anden dag i ugen og derfor slet ikke kan nå at lave mad og i stedet snupper noget takeaway med hjem.

Uanset hvad, er der også en måltidskasse til jer.

1 person, 6 personer – eller flere?

Da de første måltidskasser kom på gaden var de opbygget ud fra et klassisk familiemønster med 2 voksne og 2 børn.

I dag er mange familier dog anderledes end dét. Nogle familier har endnu flere børn – og måske endda kun hveranden uge.

Andre familier har ingen børn og singler kan desuden også have brug for måltidskasser.

Heldigvis er måltidskasserne dog fulgt med tiden og derfor tilbyder mange leverandører at levere til alt fra 1 – 6 personer. Er I flere end 5 personer i husstanden, kan I supplere med en ekstra måltidskasse, svarende til det ekstra personantal.

I kan endda vælge kun at få leveret den ekstra kasse hveranden uge – så det passer med hvornår familiens eventuelle delebørn er i hjemmet.

Fiskeelskere, veganere eller på kur?

Aftenmad med måltidskasserDer er måltidskasser til alle. Økologisk, konventionelt, slankende, vegansk, vegatarisk – og helt traditionelle kasser, der tager udgangspunkt gode klassiske retter.

Måske er I udelukkende til én type? Det kan også være I hellere vil skifte lidt mellem de forskellige muligheder.

Måltidskasser med et vegetarisk eller vegansk udgangspunkt er i øvrigt en god måde at afprøve en kødfri hverdag på. Når man er vant til at tilberede aftensmad med kød som omdrejningspunkt og skal udskifte det med noget andet, kan det nemlig være svært at gribe an i starten.

Det bliver dog nemmere med måltidskasse, hvor det eneste I skal tænke over er at tilberede maden efter opskrifterne. Vil I gerne skifte lidt, findes der også måltidskasser til flexitarer, der består af opskrifter både med og uden kød.

Dyk ned i hele udvalget her.