Bliv Chef de cuisine med en månedlig gourmet box

Månedlig gourmet box

Spaghetti og kødsovs er da den skønneste og nemmeste ret til aftensmaden. Det kan der ikke herskes nogen tvivl om og børnene elsker det. Meeen måske ikke lige tre gange i ugen, også selvom der faktisk er hakket oksekød på tilbud i denne uge.

Nej så kunne det være lidt sjovere, at prøve kræfter med en månedlig gourmet box og vil med garanti også være mere indbydende for resten af familien.

Månedlig gourmet box giver lov til leg

Vi kan nemlig alle genkende problemet med den evigt tilbagevendende aftensmad, der bare trækker tænder ud. Det er sjældent der er ret meget tid til dette projekt. Mange familier har en halvtravl hverdag, med både job og fritidsinteresser der skal hænge sammen. og så er det ofte, at aftensmaden bliver en smule nedprioriteret.

Dette udskældte aftensmads problem, vil faktisk blive til en skøn oplevelse hver dag, næsten som en leg, hvis du giver dig selv lov, til at eksperimentere med en gourmet box. 

Du vil nemlig opdage en ny verden af råvarer, inspiration og opskrifter til nye spændende retter. Den månedlige gourmet box kan f.eks. indeholde skønne pestoer, spændende citronperler eller intense kaffebønner og meget mere af samme skuffe. Af og til vil der også være spændende køkkenredskaber med i din gourmet box, noget du skal bruge til de forskellige råvarer.

Fordele ved en månedlig gourmet box

  • Det bliver nemmere for dig, at finde inspiration til lækker aftensmad.
  • Du slipper for selv, at skulle ud i de mange forskellige butikker, for at finde de mange nye og spændende råvarer.
  • Din familie vil elske det større overskud du får, samt den meget mere varierende madplan.
  • Du vil faktisk glæde dig til, at modtage din månedlige gourmet box og til selve madlavningen.
  • Ikke nok med at din viden bliver udvidet, du vil også få udvidet sortimentet i køkkenskuffen.
  • Du kan samle de opskrifter og magasiner du modtager, i en mappe til din helt egen kogebog.

I bund og grund er der ikke nogen grund til, ikke at prøve kræfter med en månedlig gourmet box. Det er nemt, lækkert og i den grad sjovere end tre dage med spaghetti og kødsovs.

Du vil hurtig mærke en forskel i lysten til, at lave lækkert aftensmad og du vil komme til at elske tjansen som familiens Chef de cuisine. 

Er du blevet fristet, kan du læse mere om en månedlig gourmet box her.